کاهش بیش از 25 درصدی صادرات برنج هند به علت افت فروش به ایران-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

کاهش بیش از 25 درصدی صادرات برنج هند به علت افت فروش به ایران

منابع تجاری و دولتی هند گفتند بی میلی تاجران هندی برای ارسال محموله‌های برنج به ایران به علت تحریم‌های آمریکا، به شدت صادرات برنج این کشور را کاهش داده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 25
کد خبر: ۳۴۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع تجاری و دولتی گفتند بی میلی تاجران هندی برای ارسال محموله‌های برنج باسماتی به ایران به علت تحریم‌های آمریکا به شدت صادرات این کشور که بزرگ‌ترین تامین‌کننده غلات در جهان است کاهش داده است.

 

این تحریم‌ها مانع پرداخت پول برنج خریداری شده ایران به هند می‌شود.

 

به گفته منابع آگاه، صادرات محموله‌های برنج هندی در بازه زمانی آوریل تا نوامبر 2019 یعنی 8 ماه نخست سال شمسی، بیش از 25 درصد کاهش یافته است و از 7.5 میلیون تن در مدت مشابه سال گذشته به 5.5 میلیون تن رسیده است. از نظر ارزش، میزان صادرات 19 درصد افت کرده و از 4.7 میلیارد دلار به 3. میلیارد دلار رسیده است.

 

غلات بیشترین درآمد ارزی کالاهای کشاورزی هند را به خود اختصاص داده است که در سال مالی 2019-2018 ارزش آن به 7.75 میلیارد دلار رسید.

 

به گفته منابع آگاه، صادرات برنج باسماتی هند به ایران، بزرگ‌ترین خریدار غلات دهلی‌نو، در 8 ماه نخست امسال به 600 هزار تن کاهش یافت؛ درحالی‌که در مدت مشابه سال پیش 900 هزار تن بود اما تاجران که در مورد تاخیر در پرداخت‌ها نگران هستن، هیچ قرارداد جدیدی با تهران در 5 روز گذشته امضا نکرده‌اند.

 

باتوجه به بدهی 20 میلیارد روپیه‌ای (281.41 میلیون دلاری) ایران به هند به علت تحریم‌های آمریکا که پرداخت کالاهای وارداتی را دشوار ساخته است، انتظار نمی‌رود که محموله‌ها چندان افزایش یابد.

 

خریداران ایرانی مقداری از پول خریدهای خود را در ماه نوامبر پرداخت کردند که سبب شد تا تاجران هندی قراردادهای جدیدی با آنها ببندند.

 

از 4.4 میلیون تن برنج باسماتی که هند در سال 19-2018 صادر کرد، 1.4 میلیون تن به ایران صادر شده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر